Skoloftet.se - Din pålitliga återförsäljare av skor på nätet

Välkommen till Skoloftet.se – din pålitliga återförsäljare av skor på nätet. Vi är en skobutik i Citygallerian i fantastiska Sollefteå, Ådalens Pärla. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser, samt ge den bästa möjliga kundservicen. Läs vidare för att ta reda på mer om oss, och vårat åtagande.

Om oss på Skoloftet.se

Vårt team: Vi på Skoloftet älskar skor och är passionerade för att leverera skor och kundservice. Vårt team består av dedikerade och erfarna medarbetare som arbetar hårt för att säkerställa att du som kund får den bästa möjliga upplevelsen. Vi är alltid glada att hjälpa till och svara på eventuella frågor du kan ha. För att uppnå en högre servicenivå erbjuder vi nu en nätbutik som gör vårt sortiment mer tillgängligt för dig som kund både i vår närhet  eller från övriga Sverige. 

Vårt åtagande: Vi på Skoloftet är fast beslutna att erbjuda högkvalitativa skor till konkurrenskraftiga priser. Vi är stolta över att erbjuda produkter från några av de bästa varumärkena på marknaden. Mode, kvalitet och komfort  är nyckelord i vårt sortiment. Vårt mål är att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp. Om du av någon anledning inte är nöjd med din beställning, är du alltid välkommen att kontakta oss för att få hjälp.

Skor för alla tillfällen

Skoloftet är din destination för skor för alla tillfällen. Oavsett om du behöver vattentäta sneakers för regniga dagar, löparskor med dubbar för bättre grepp på isiga vägar, varma kängor för kalla vinterdagar eller snygga dam loafers för en kväll på stan, så har vi det du behöver. Beställ online idag och upptäck vårt stora urval av högkvalitativa skor.

Skoloftet.se – din pålitliga återförsäljare av skor på nätet. Ta del av nyheter och följ oss gärna på:

www.instagram.com/skoloftet.solleftea

www.facebook.com/skoloftetsolleftea